TOCHTEN  
 


  Sentier du chateau - Condette  
Le Château d'Hardelot...



  KASTEEL  
Weg van het kasteel ziet u een kasteel zowel gotische stijl en Tudor. . Dit kasteel werd bewoond door de Zusters van St. Agnes en is gebouwd in 1848 door een Franse magistraat. de ruïnes van het kasteel gebouwd rond 1230 door Graaf Philippe de Boulogne Hurepel (zoon van koning Philippe Auguste van Frankrijk) die dit kasteel werd gebouwd. Het werd gekocht door John Witley in 1898 en werd de centrale sociale activiteiten en is gesponsord door de Britse koninklijke familie. In 1937 werd het kasteel gekocht door Abt BOULY, tot aan zijn dood in 1958 de plaats werd nagelaten aan de vereniging van "vrije tijd Hardelot. In 2001 heeft de Algemene Raad beslist om een culturele Frans-Anglais.La renovatie bedrijf en dan is het een gloednieuw materieel dat zal de bezoeker. (Vanaf 15 juni 2009).



  Sentier des dunes d'Escault - Condette  

Het Pad van de Duinen van Ecault bevindt zich net naast ARENA. 
gedurende de tweede wereldoorlog, werd een kamp van werk voor de Joden aan Dannes geplaatst. 
Gedeporteerden hebben gedeeltelijk blockhaus maar ook meer dan 5 kms van paden verwezenlijkt, die u langs de wandeling gedeeltelijk zult kunnen opmerken evenals Bagne van de Duinen.

 

En savoir plus




  Randonnées à Bicyclette  

 

In of beschermd fietspad:

Condette <-------> Hardelot (3 Km)

Condette <-------> Le Touquet (23 Km)

 

Vanaf Condette, kunt u eveneens talrijke trajecten lenen, zeer heuvelachtig in de achterkant land vast boutte, of trajecten praktisch zonder reliëf ten zuiden van Condette in de richting van Etaples en Touquet.




  Randonnées à Cheval  

 

Vanaf de paardeclub van Hardelot (15 mn aan voet van de camping! ) 
 

Wandeling in bos en op het strand in buiten-zomerseizoen.

 

Uitkeringsmogelijkheid voor paarden naast de camping




  La Plage